Εικόνες που κόβουν την ανάσα καταγράφονται, για άλλη μία χρονιά, στην Κρήτη, όπου αεροσκάφη περνούν ξυστά από τις ταράτσες σπιτιών για να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Στις εικόνες που αποτύπωσε το neakriti.gr, τα αεροσκάφη περνούν λίγα μέτρα πάνω από τα σπίτια στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.
Στα πλάνα που δημοσιεύονται από το τοπικό μέσο φαίνονται αεροπλάνα που κάνουν στροφή πάνω από την Αγία Πελαγία και, ακολουθώντας την ακτογραμμή, προσεγγίζουν τον διάδρομο 09-27 του αερολιμένα.
Παρότι η κατάσταση μοιάζει επικίνδυνη, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν πως έχουν πλέον συνηθίσει.
Όσοι μένουν χρόνια εκεί, αναφέρουν πως γίνεται εδώ και 30 χρόνια και παρότι τα ακίνητα τρίζουν συθέμελα σε κάθε πέρασμα πτήσης, δεν τους κάνει πλέον εντύπωση.
Έχουν εξοικειωθεί ακόμα και τον εκκωφαντικό θόρυβο από τα αεροσκάφη.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.